Povestea

Povestea

Din dorinta de a creste nivelul de informare al pacientilor referitor la importanta unui act medical de calitate, ne-am propus inca de la inceput sa promovam un nou concept:

“Stomatologia este o stiinta exacta! Noi doar ii punem in evidenta frumusetea.”

Filozofia noastra

“Unde stiinta si arta creeaza zambetul perfect”

Zambetul perfect, sanatos si frumos, reprezinta pentru omul modern cartea de vizita naturala prin care capteaza atentia celor din jur, conferindu-i incredere.

In stomatologie, excelenta nu apare din intamplare! Este rezultatul imbinarii experientei, aptitudinilor clinice, alegerii si folosirii materialelor si procedeelor terapeutice in concordanta deplina cu nevoile bioestetice si functionale ale pacientului.

Pe langa tratamentele uzuale, echipa noastra abordeaza si concepte de tratament inovatoare, de ultima ora pe plan international, folosindu-se de cunostiintele clinice si stiintifice acumulate, precum si de buna interactiune cu specialisti din intreaga lume, lideri de opinie in stomatologia zilelor noastre.

Mai mult decat simple cuvinte

Suntem o echipa tanara si prietenoasa, bine pregatita si atenta la fiecare detaliu, reusind astfel sa facem din stomatologie arta, iar din arta un mod de viata.

Abordarea tratamentelor este personalizata, acordand o atentie deosebita si timp suficient pentru ascultarea problemelor si expectativelor pacientilor, pentru explicarea planului de tratament, a costurilor aferente, precum si pentru realizarea manoperelor cu maxima precizie.

Preventia si programele complexe de intretinere post-terapeutice sunt parte integranta ale fiecarui tratament, jucand un rol important in succesul echipei aesthetics ONE.

Nu in ultimul rand, echipa de tehnicieni dentari cu care clinica noastra coloaboreaza, contribuie cu un suflu artistic la crearea zambetului perfect la care toata lumea viseaza.

0
Sedii aesthetics ONE
0
Ani experienta
0
Membrii in echipa
Sari la bara de unelte