Alecsandru Ionescu – Medic stomatolog

Medicul stomatolog

Dupa absolvirea Facultatii de Stomatologie dinDr. Alecsandru IONESCU - medic stomatolog cadrul UMF “Carol Davila” Bucuresti in anul 2001, in paralel cu stagiatura in cadrul Spitalului Clinic de Stomatologie “Dr. Dan Theodorescu”, am inceput lucrul in practica privata in cabinetul nou infiintat Smilemed.

In anul 2004 am inceput cursurile de competenta / specializare in Implantologie Orala si in Radioimagistica Dentara si Dento-Faciala, finalizate un an mai tarziu.

Infiintarea Societatii de Stomatologie Estetica din Romania (SSER) a fost urmata de primul Congres International de Estetica Dentara organizat la Bucuresti. Din anul 2004 am intrat in consiliul director al SSER ca director organizare evenimente, implicandu-ma activ in organizarea congreselor si expozitiilor incepand cu editia din 2005.

A urmat aderarea la Societatea Europeana de Estetica Dentara – ESCD (2005) si acceptarea ca fellow member in cadrul Academiei Internationale pentru Estetica Dento Faciala – IADFE (New York – 2008).

In paralel cu practica privata, in perioada 2005 – 2010, m-am implicat in diverse proiecte stiintifice alaturi de colegii mei din SSER, in proiecte publicistice, cofondator al prestigioasei reviste Quintessence International Romania si ulterior membru in comitetul stiintific al Cosmetic Dentistry Romania, precum si in campanii umanitare, atat in Romania cat si in strainatate.

Evenimentul care m-a marcat profund a fost prima misiune umanitara desfasurata in Sahara de Vest, “caravane dentaire Maroc 2008”, organizata de Asociatia de Prietenie Romano-Marocana.

Anul 2007 a reprezentat inaugurarea clinicii aesthetics ONE Dental Center Bucovina, ce s-a dorit a fi inca de la inceput un centru de excelenta in stomatologie, locul “unde stiinta si arta creeaza zambetul perfect”. Impreuna cu echipa nou formata, am dezvoltat conceptul “stomatologia este o stiinta exacta, noi doar ii punem in valoare frumusetea…”.

In vara anului 2014 a fost deschisa noua clinica aesthetics ONE Ferdinand – centru dedicat stomatologiei minim invazive – estetica – implantologie – microscopie, unde a fost inca de la inceput implementat conceptului “less is more”.

In final, doresc sa multumesc tuturor colegilor si colaboratorilor, partenerilor stiintifici si clinicilor partenere, pentru efortul depus in sustinearea unui act medical fara compromis, care confera pacientilor starea de sanatate de care au nevoie.

In ceea ce va priveste, stimati pacienti, increderea dumneavoastra spre un zambet perfect, sanatos si frumos, ne onoreaza.

Dr. Alecsandru IONESCU

  • Licentiat: Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF “Carol Davila” Bucuresti
  • Specializare: Implantologie Orala si Radioimagistica Dentara si Dento-Faciala
  • Propriul cabinet: 11 ani
0
Ani experienta
0
Ani lector international
0
Articole si publicatii