Publicatii

Publicatii

Dealungul timpului am fost cooptati in proiecte deosebite cu rezultate impresionante.

Quintessence International Romania

In anul 2006, alaturi de Dr. Octavian Fagaras, am pus bazele editiei romanesti a celei mai prestigioase reviste de specialitate pe plan mondial: Quintessence International Romania. In 2007 m-am retras din activitatea executiva, pastrandu-mi rolul de co-fondator al editiei romane. Revista a reprezentat un succes publicistic si un punct de referinta clinic si stiintific pentru medicii stomatologi din Romania.

Cosmetic Dentistry Romania

In anul 2007, odata cu preluarea licentei romanesti si tiparirea revistei de catre Societatea de Stomatologie Estetica din Romania, am intrat in comitetul redactional al revistei Cosmetic Dentistry Romania, singura revista dedicata stomatologiei estetice.

Editorialele scrise pentru Cosmetic Dentistry incepand cu 2010 reflecta subiectiv evolutia personala in contextul stomatologiei romanesti si internationale: “Patriotism vs. Performanta” (numarul 1, an III – aprilie 2010), “Intre pasiuni si realizari…(numarul 4, an IV – octombrie 2011)” si “Stomatologia de varf in Romania anului 2014. Intre ploaia de cursuri si realitatea tratamentului interdisciplinar…” (numarul 1, an VII – martie 2014).

Incursiune in estetica dentara

Incursiune in Estetica Dentara, prima aparitie editoriala dedicata esteticii dentare tiparita in Romania.

Lucrarea contine 367 pagini de stomatologie actuala, a fost editata de SSER si lansata in cadrul congresului international de estetica dentara ce a avut loc la Bucuresti in luna mai 2013.

Comprehensive Esthetic Dentistry

Editura Quintessence International, cea mai importanta editura in domeniul stomatologiei si chirurgiei orale pe plan mondial, a lansat in cadrul IDS Cologne (10-14 Martie 2015) varianta in limba engleza a cartii Incursiune in Estetica Dentara (Comprehensive Esthetic Dentistry).

Este pentru prima data in istoria stomatologiei romanesti cand o astfel de lucrare este tradusa, tiparita si distribuita pe plan international.

  • autori

Dr. Alecsandru Ionescu si Dr. Andrei Iacob, doi dintre cei 16 autori ai lucrarii Incursiune in Estetica Dentara/ Comprehensive Esthetic Dentistry – cea mai spectaculoasa aparitie editoriala in domeniul stomatologiei estetice din Romania, o abordare moderna, interdisciplinara, protetico-ortodontico-parodontala a cazurilor complexe, a caror rezolvare impune de cele mai multe ori lucrul in echipa.

0
Experienta
0
Cercetari
0
Cursuri si congrese
Sari la bara de unelte