Clinica

Clinica

aesthetics ONE, prin cele doua sedii deschise in Bucuresti, reprezinta un important punct de reper in stomatologia actuala, atat pe plan national, cat si international, datorita conceptelor de tratamente minimal invazive implementate, a rezultatelor obtinute si al profesionalismului fiecarui membru al echipei, echipa care a transformat dorinta de a atinge in fiecare clipa excelenta intr-un scop in sine.

Excelenta

In stomatologie, excelenta nu apare din intamplare! Este rezultatul imbinarii experientei, aptitudinilor clinice, alegerii si folosirii materialelor si procedeelor terapeutice in concordanta deplina cu nevoile bioestetice si functionale ale pacientului.

Tehnologie

Nu in ultimul rand, dotarile tehnologice extrem de moderne si performante ale clinicii, au adus un plus de valoare care, alaturi de latura umana, au facut si fac diferenta in fiecare zi…

Povestea

Din dorinta de a creste nivelul de informare al pacientilor referitor la importanta unui act medical de calitate, ne-am propus inca de la inceput sa promovam un nou concept:

“Stomatologia este o stiinta exacta! Noi doar ii punem in evidenta frumusetea.”

Filozofia noastra

“Unde stiinta si arta creeaza zambetul perfect”

Zambetul perfect, sanatos si frumos, reprezinta pentru omul modern cartea de vizita naturala prin care capteaza atentia celor din jur, conferindu-i incredere.

In stomatologie, excelenta nu apare din intamplare! Este rezultatul imbinarii experientei, aptitudinilor clinice, alegerii si folosirii materialelor si procedeelor terapeutice in concordanta deplina cu nevoile bioestetice si functionale ale pacientului.

Pe langa tratamentele uzuale, echipa noastra abordeaza si concepte de tratament inovatoare, de ultima ora pe plan international, folosindu-se de cunostiintele clinice si stiintifice acumulate, precum si de buna interactiune cu specialisti din intreaga lume, lideri de opinie in stomatologia zilelor noastre.

Mai mult decat simple cuvinte

Suntem o echipa tanara si prietenoasa, bine pregatita si atenta la fiecare detaliu, reusind astfel sa facem din stomatologie arta, iar din arta un mod de viata.

Abordarea tratamentelor este personalizata, acordand o atentie deosebita si timp suficient pentru ascultarea problemelor si expectativelor pacientilor, pentru explicarea planului de tratament, a costurilor aferente, precum si pentru realizarea manoperelor cu maxima precizie.

Preventia si programele complexe de intretinere post-terapeutice sunt parte integranta ale fiecarui tratament, jucand un rol important in succesul echipei aesthetics ONE.

Nu in ultimul rand, echipa de tehnicieni dentari cu care clinica noastra coloaboreaza, contribuie cu un suflu artistic la crearea zambetului perfect la care toata lumea viseaza.

Parteneri

Societatea de Stomatologie Estetica din Romania – SSER
Societatea de Stomatologie Estetica din Romania s-a constituit in luna aprilie 2004, fiind prima asociatie profesionala din Romania dedicata promovarii principiilor moderne ale stomatologiei estetice.

Detalii pe www.sser.ro

Detalii
Medici specialisti
Implantologie si chirurgie orala

Dr. Octavian FAGARAS (Germania, Romania)
Dr. Vasileios PANAGOPOULOS (Olanda)
Dr. Radu Georg TAFFET (Germania)

Alte specialitati medicale

Dr. Constantin IONESCU
(in memoriam) boli interne si reumatologie

Detalii
Tehnicieni dentari
Andreeas BREZOIANU
Brandusa CANDEA
Adi GHERMAN
Robert LEAHU
Eugen MANOLACHE
Marius NISIPEANU
Istvan VARGA
Detalii
Sari la bara de unelte