Fatete dentare

Estetica dento-faciala

Fatete ceramice non prep si minimal prep

Fatelele ceramice no prep si minimal prep sunt foite subtiri de ceramica, de pana la 0,3 mm, ce se atasaza adeziv pe suprafata dintilor fara slefuire (fatete no prep, lumineers) sau doar cu o usoara schitare a limitelor la nivelul smaltului si care ofera un rezultat estetic excelent si o bio-integrare totala.

In ultima perioada, fatetele no prep sunt utilizate cu succes si in reabilitarile care includ refacerea miscarilor functionale (ghidajul anterior si lateral al mandibulei). Fatetele pot fi aplicate atat vestibular (pe exteriorul dintelui), palatinal (interiorul dintelui) sau chiar si fatete duble pe acelasi dinte, pentru a evita slefuirea cu sacrificarea de tesut dentar sanatos ca in cazul coroanelor clasice.

Desi rezultatele sunt spectaculoase si pot fi obtinute in doar 2 sedinte de tratament, o analiza functional – estetica complexa este necesara inaintea acestui tip de tratament. Fatetele sunt considerate restaurari pe termen lung, odata cimentate adeziv integrandu-se perfect pe dintii pe care sunt aplicate, atat functional cat si estetic.

Galerie foto

Sari la bara de unelte